26 december 2015

Toelichting

Verbondenheid

Tijdens de Kerst- en Nieuwjaarsperiode wensen we elkaar zeer veel liefs toe en vrede aan iedereen. Het gevoel van broederschap en verbondenheid komt dan naar boven. Mooie projecten worden verwezenlijkt van mensen voor mensen. Denk maar aan de net afgelopen acties van Music for Life.
5 miljoen euro hebben we tezamen ingezameld. Voor hen een beter leven te schenken, zowel voor mens als voor dier. Samenwerken werkt ècht!
Deze blog

Op deze blog wens ik een overzichtelijke weergave van mijn denken en visie over te brengen. Bekendheid is niet nodig voor mij, verandering wel. 
De hartverwarmende woorden en gebaren die tijdens de feestperioden over onze lippen lopen en over onze handen vloeien, kunnen het hele jaar door aanwezig zijn. Ik wil de strijd aangaan tegen egoïsme, werkdruk en mensonwaardige praktijken, door verbondenheid, technologie en wetenschap als aanval te lanceren.

Er zijn vier grote onderwerpen waar ik mij op ga toespitsten namelijk:
- De multiculturele samenleving breidt zich uit
- Het financieel tijdperk heeft zijn tijd gehad.
- Mens, technologie en wetenschap werken samen.
- De nood aan een nieuwe basis van waarden en normen.

Het concept LEER 
een Leven met Empathie, Eerlijkheid en Respect.

Ongeveer twee jaar geleden heb ik het concept 'LEER' bedacht. Ik wens mijn visie op het leven over te brengen naar anderen en deze gebruiken om anderen te helpen tijdens hun levenstocht. Ik vertrek steeds uit de waarden empathie, eerlijkheid en respect om dit te verwezenlijken. Eveneens hoort een goede portie zelfreflectie hierbij.

De schreeuw naar meer hulp bij verandering om een beter leven en een mooiere, aangenamere en gezelligere toekomst op te bouwen blijft aanwezig en wordt steeds sterker met de dag. Dit merk ik zowel op sociale media als het alledaagse leven.


Ik wil mijn inzet naar een betere wereld vergroten via mijn ideëen, visie en bronnen op deze blog weer te geven.

Hop dus, naar een rechtvaardige, multiculturele en technologische samenleving, berust op de waarden empathie, eerlijkheid en respect!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten